Effektiva larm till servicebilen.

DVS90 innehåller:

DVS90 Centralenhet

Centralenheten är hjärnan i larmsystemet och kommunicerar med sensorer, sirén och bilens elektroniska system. Centralenheten ger möjlighet till skräddarsydda lösningar på bil, och lastbilsmodeller.

Statuspanel

En kraftigt blinkande blå LED på insidan av vindrutan visar att bilen är utrustad med DEFA larm och avskräcker eventuella tjuvar. Enheten har också en inbyggd glaskrossensor som känner av försök till krossning av glasrutorna på bilen.

Sirén

Avger en kraft ljudsignal vid utlöst larm. DVS90 kan även kopplas ihop med en backup sirén som ger ljudsignal om strömförsörjningen till larmet försvinner eller om batteri frånkopplas.

Bilrutedekaler

Dekalerna har en avskräckande effekt och informerar om att ett billarm är installerat. Tjuvar väljer hellre bilar utan alarm!

Extra tillbehör

Som extra tillbehör finns rörelsesensorer, nivåsensor, och second authorization fjärrkontroll.
Rörelsesensorn är ett extra skydd för den som har ett utrymme separat från kupén, t.ex. i en van eller om man önskar ett larm som också utlöses om tjuven sticker in en hand genom en fönsterruta som glömts öppen.

Nivåsensorn detekterar vinkeländringar av bilen och minskar risken för att bilen ska bli bortforslad eller att hjulen ska stjälas.

Second Authorization är en extra fjärrkontroll framtagen för bilar med Keyless-system. Det senaste tilltaget från biltjuvarna är att stjäla nyckelns signal och på så sätt låsa upp bilen, slå av startspärren och starta bilen, helt utan nyckel. Med Second Authorization installerat, kan inte tjuven stjäla bilen via signalstöld.

Installation av larm ska alltid utföras av certifierad verkstad eller larminstallatör.

redKnows Plus GPS-tracker – alltid Online….

redKnows Plus är trackern som håller koll på din egendom i realtid. Via mobil, surfplatta eller dator kan du på en lättöverskådlig statussida enkelt se din redKnows GPS-trackers position och vilka larm som är aktiverade. redKnows Plus  rapporterar in aktuell position och status var 10:e minut.

Aktuell status och position i din mobil i realtid

redKnows Plus är en GPS-tracker och stöldskydd som placeras i egendom du är rädd om och vill ha extra koll på. Du kan aktivera larm som löser ut om egendomen med din tracker flyttas eller störs.

Eftersom redKnows Plus är online, dvs. uppkopplad via GPRS-nätet så uppdaterar trackern automatiskt sin aktuella status till ditt användarkonto utan att du behöver göra något. Det innebär att du enkelt kan hålla koll på din egendom via din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Där sköter du även smidigt de olika funktionerna i trackern. Mobilen fungerar alltså även som fjärrkontroll.

En annan stor fördel med att redKnows Plus är online är att det alltid finns möjlighet att lägga till funktioner och tillval via webbgränssnitt och appar. Vi kommer att informera dig via ditt användarkonto när nya tjänster och funktioner lanseras och går att lägga till.

redKnows Plus GPS-tracker

Så här funkar det! 

När du köpt och fått din tracker i handen behöver du gå in och registrera ett personligt webbaserat redKnowskonto för din tracker. Din tracker aktiveras direkt när du betalt driftsabonnemanget och skickat inställningarna. Från det kontot har du sedan översikt över din tracker när du vill via din mobil, surfplatta eller dator. Du får upp en statussida när du loggar in som ger dig en tydlig översikt över din redknows Plus aktuella läge och där du kan välja vilka funktioner som skall vara aktiva.

Statussidan och funktioner

Statussidan är det första du får upp när du väl har registrerat ett användarkonto och skickat inställningarna till din redKnows Plus. Där får du en aktuell översikt över din tracker.

 • Senast kända position uppdateras automatiskt på ditt redKnows-konto var 10: e minut
 • Överskådlig och tydlig statussida som uppdateras var 10:e minut.  Där kan du:
  – Se om din tracker är online
  – Se vilka larm som är aktiverade / har löst ut
  – Se senast aktuella position (uppdateras var 10:e minut)
  – Skicka ”track-kommando” som uppdaterar aktuell position direkt
  – Aktivera och avaktivera larmen  via knappar med touchfunktion
  – Aktivera SOS-larm till vald SOS-mottagare med trackerns position
  – Välja mellan tre olika typer av kartor
 • Spårning/tracking via GPS. Du kan aktivera ”track” för att spåra redKnows Plus och få senast aktuella position när du vill. Detta uppdaterar automatiskt hela statusidan.
 • Larmfunktioner som kan aktiveras:
  – Geofencelarm (larm vid förflyttning)
  – Vibrationslarm
  – Larm vid bruten extern spänning
  – Lågvoltslarm (extern spänning)
  – SOS-larm (SMS-larm med trackerns position skickas till ett mobilnummer du valt)

Om ett larm löser ut så skickas ett SMS till larmmottagare som du har registrerat. Du ser även på Statussidan att larmet löst ut.

Bekymmersfritt ägande med en låg driftskostnad

Eftersom redKnows Plus är uppkopplad mot GPRS-nätet så säljs trackern med ett abonnemangskort. Det kortet är nödvändigt för att trackern skall fungera. Axtech har valt ett SIM-kort med låg kostnad som roamar över de största operatörerna för bästa täckning.

Abonnemangskortet har även fördelen att du som kund inte behöver bekymra dig om att fylla på ett kontantkort. Du betalar en låg årsavgift när du registrerar din tracker och vi påminner dig i god tid innan årsabonnemanget löper ut då du kan välja att fortsätta eller avsluta.

Driftskostnaden täcker användande av trackern över hela Europa. Roaming sker automatiskt om trackern byter land.

Försäkringsfördelar med redKnows Plus GPS-tracker

De flesta försäkringsbolagen ger rabatter och/eller självriskreducering när du har ett redKnows-larm installerat i båt eller fordon. Det kan röra sig om rabatter på upp till 15% och en 100%-ig självriskreducering vid stöld.

redKnows Plus GPS-tracker lämpar sig för att larma:

– Utombordsmotor
– Mindre motorbåtar
– Vattenskoter
– MC & moped
– Snöskoter
– Fyrhjuling
– Entreprenadmaskiner, traktorer m.m.
– Bil

…och  andra stöldbegärliga fordon och maskiner som du vill hålla ett extra öga på.

 

0

Sök: