Klassisk bilradio i retro stil för att passa din bilmodell med moderna funktioner och stora knappar i original stil. Passar direkt i orginaluttaget på brädan så slipper du kapa sönder instrumentbrädan för att få ett bra ljud i bilen .
RDS radio med FM/AM. Inbyggd effekt 4x60w. 4xRCA för inkoppling av extra förstärkare.
Klocka. AUX-ingång via RCA, adapter medföljer.USB uttag.
Ingång för Ipod.Möjlig att koppla in Bluetooth-adapter samt CD/CD-växlare via CD-ingången.

retrostereo

Custom Autosound har tagit fram dessa lådhögtalare för placering tex: under sätet i en bil ,Eftersom högtalarlådan är gjuten i aluminium och tål en hel del så kan man placera vart man vill i bilen, husvagnen, husbilen, båten . När vintern kommer så plocka lätt ur dessa ur fordonet och häng upp dem i garaget så kan du njuta av dem där med när du meckar.

Komplettera orginalstereon med ett par av dessa högtalare samt en aktivbas i skuffen , då har du garanterat ett kanon ljud i bilen för en billig peng !

Kompakt enhet med ett 8” baselement och 2st piezo diskanter i varje låda.Under sätet passar för de flesta pre ’78 bilar och Transportbilar . 200 watts kapacitet!Lådans storlek 75mm hög x 280mm bred x 305mm lång. Säljs i par.

dsc04913

Dessa högtalare har utformats speciellt för  för montering i klassiska fordon) där det bara fanns en mono högtalare som original. Dessa högtalare är dubbelkonade det gör att du får upp till 70% mer konområde än konventionella dubbla högtalare. Vänster/Höger högtalare i en och samma .

Båda stereokanalerna ansluts direkt till en högtalare .. Detta är förmodligen den bästa ljudlösningen när du vill behålla bilens instrumentbräda original.

Finns i storlekar : 4×10, 5×7, 6×9<

retro4x10

0

Sök: