System Edström:

Med en professionell bilinredning i din servicebil kommer du märka att ditt arbete blir mycket mer effektivt och roligt. Med ordning och reda på dina verktyg och redskap kommer det vara en fröjd att öppna dörrarna på bilen och börja jobba. Dina kunder kommer också se en proffsig och seriös hantverkare som inte behöver spendera mer tid i bilen än nödvändigt. Slipp onödigt letande efter verktyg och utrustning och börjar arbeta i stället.

System Edström har blivit marknadsledande på den svenska och nordiska marknaden och säljer även bilinredning på i stort sett hela den Europeiska marknaden, mycket tack vare det nytänkande som finns inom företaget när det kommer till såväl försäljning som produktutveckling.

Vårt inredningssystem bygger på flexibilitet och enkelhet, något som gör det enkelt för våra kunder att både hitta rätt inredning för sin bil och sedan montera den.

 

 sortimo

Sortimo:

Globelyst svarar för ordningen i fordonet. Med många extra och nya funktioner hjälper fordonsinredningen till att reducera söktiderna och att arbeta effektivt – i varje bransch. På grund av den speciella materialsammansättningen av mycket stark stålplåt, lätt aluminium och robusta plaster ger Sortimo högsta tänkbara kvalitet med Globelyst.

Tack vare den speciella materialsammansättningen av mycket stark stålplåt, lätt aluminium och robusta plaster ger Sortimo Globelyst högsta tänkbara kvalitet. Samtliga utdragslådor samt hyllor av höghållfast stålplåt är pulverlackerade för att garantera ett permanent korrosionsskydd.

Fordonsinredningen Globelyst fascinerar med sin individualitet och flexibilitet. Denna fordonsinredning kan anpassas till alla kundbehov och individuella önskemål.

 

 

Modul-System

Vi förvandlar din tomma bil till ett fullutrustat servicefordon. Våra kompletta påbyggnadslösningar kan förutom inredning innefatta golv- och väggbeklädnad, elsystem, inverters, tillbehör, bildekor m.m.

Vi utrustar alla typer av servicebilar som exempelvis lätta transportbilar, pickuper och personbilar. Oavsett vilken sektor du arbetar inom, eller vilket fordon du kör, har vi en inredningslösning som passar perfekt, oavsett om du vill utrusta en bil eller en hel flotta. 

0

Sök: